Haberler

2. Thalasseamia Dernekler Semineri

Kıbrıs Thalasseamia Derneğinin 40. yılı sebebiyle düzenlemiş olduğu 2. Thalasseamia Dernekler Seminerine, Derneğimiz, faaliyetleri ile bölgemizdeki hastaların sorunlarını anlatmak için davet edildi.

Yapmış olduğu çalışmalar ile birçok kişinin gönlünde taht kuran Derneğimiz, talasemi konusunda faaliyet gösteren birçok kurum ve kuruluşun taktirini toplamıştır. Bunun en son örneği, talasemi hastalığını önleme çalışmaları ile dünyaya örnek olan ve yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde faaliyet gösteren Kıbrıs Thalasseamia Derneğinin daveti üzerine 2. Thalasseamia Dernekler Seminerine Mevlana Talasemi Derneği olarak konuk olduk.

Cumhurbaşkanı Açılış Konuşmasını Yaptı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa AKINCI’nın açılışı konuşması ile başlayan 2. Thalasseamia Dernekler Semineri, Türkiyeden Talasemi Federasyonu, Kan Hastalıkları Federasyonu ile Mevlana Talasemi Derneği yanı sıra 3 farklı dernek ile Azerbaycandan Savab Dünyasi Talassemiya Derneği’nin katılımıyla 11-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Girne Accapulco Resort Otelde gerçekleştirildi.

Başta başkan sayın Ahmet VAROL olmak üzere tüm Kıbrıs Thalasseamia Derneği yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı günde bizleri davet ettikleri için teşekkür ederiz.

http://www.kibrispostasi.com/c35-KIBRIS_HABERLERI/n239826-akinci-thalassaemia-dernekleri-seminerinin-acilisina-katildi

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Kapalı